Propolisová mast
Propolisová mast
100% BIO PRODUKT
Propolis je velmi cenná přírodní látka, kterou používají včely ve formě tmelu k ochraně před plísněmi, viry a bakteriemi. Této schopnosti propolisu se využívá v přírodní medicíně. Mast se používá k péči o kůži a regeneraci při hojení zacelených ran, je vhodná k péči o prochlazenou kůži a při dalších kožních problémech.
Použití: jemně vtírejte podle potřeby i několikrát denně. Neaplikujte do otevřených ran, ale jemně vetřete do jejich okolí. Propolis je včelí produkt, na který jsou poměrně časté alergické reakce.
Ingredients (INCI): Helianthus Annuus Seed Oil, Cera Alba, Propolis Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract
Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladujte na přímém slunci. Chraňte před mrazem! Po otevření spotřebujte do šesti měsíců.
Všeobecná upozornění: Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Originální receptura.
Výrobce: Green idea s.r.o., Vodova 40, Brno 612 00, Česká republika
tel.: +420 541 232 435, e-mail: info@greenidea.cz, www.greenidea.cz
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Bylinné masti |
|---|---|
| Záruka: | 30 měsíců |
| Hmotnost: | 0.06 kg |
| EAN: | 8594060112725 |
| Řeším: | Tělová péče |
| wt_heliosprice: | 1 |
| wt_heliosavail: | 1 |
| wt_google: | 1 |
| wt_feed14: | Propolis je velmi cenná přírodní látka, kterou používají včely ve formě tmelu k ochraně před plísněmi, viry a bakteriemi. Této schopnosti propolisu se využívá v přírodní medicíně. Mast se používá k péči o kůži a regeneraci při hojení zacelených ran, je vhodná k péči o prochlazenou kůži a při dalších kožních problémech. |
| wt_feed15: | |
| Typ: | přírodní kosmetika |
| wt_warning: | |
| wt_ico: | |
| wt_cr: | |
| wt_holder: | |
| wt_ingredients: | Helianthus Annuus Seed Oil, Propolis Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract |
| wt_delaymessage: | |
| Balení: | 50 ml |
| wt_skp: | TOP130 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
